TARRAGONA

Teatre per la pau: conferència/taller de Eduardo Kofman

La Cooperativa Obrera Tarraconense y Tarbut Tarragona organitcen la conferència/taller Teatre per la pau, un projecte de teatre multicultural a Israel amb joves jueus, cristians i musulmans, a càrrec de Eduardo Kofman, que tindrà lloc el dijous 27 d'octubre al Teatre El Magatzem de la Cooperativa [c/ Fortuny, 23], a les 20 hores. El director de teatre argentí-israelià explicarà les seves experiències teatrals amb grups d'adolescents i joves jueus, musulmans i cristians; projectes que impulsa i desenvolupa a l'àrea de Natzaret (Israel), on resideix actualment, patrocinats per les municipalitats de Natzaret i Tiberias, els ministeris d'Educació i Acció Social israelians o la fundació 'City at Peace', entre d'altres organismes.


En la conferència, Eduardo Kofman explica com dur a terme una activitat creativa, en aquest cas teatral, amb un grup multicultural; quin tipus d'exercicis utilitza el director, quins són els objectius que es persegueixen, com es treballa el tema del "diferent", com és el procés que desemboca en una creació col•lectiva i com reacciona la comunitat / societat davant aquest tipus de propostes.

En cas de comptar amb un grup de voluntaris entre el públic amb ganes de participar, Eduardo Kofman posarà en pràctica algunes de les dinàmiques de grup i tècniques que utilitza en el seu treball amb els grups interculturals.

EDUARDO Kofman, nascut a Argentina el 1953, és llicenciat en Direcció i Teatre pel Conservatori Nacional d'Art Dramàtic de Buenos Aires (Argentina). Des de la seva arribada a Natzaret Illit, on resideix en els últims anys, ha desenvolupat una àmplia activitat en la direcció de grups de teatre d'adolescents, joves i adults, de diferents religions i / o procedències.
Destaquen els seus projectes de 'teatre per a la convivència' amb grups de joves jueus, musulmans i cristians, i els projectes dirigits a facilitar la integració de nous immigrants procedents d'Uruguai, Argentina, Rússia, Lituana, Etiòpia o el Marroc. Aquests projectes es realitzen tant en idioma hebreu com en espanyol.

 

Organitcen: Cooperativa Obrera Tarraconense, Tarbut Tarragona y Tarbut Sefarad
Col-labora: Cooperació Ajuntament de Tarragona

Telèfons de contacte:
Coooperativa Obrera Tarraconense: 977 211 148
Tarbut: 676 482 295

www.cotarraconense.cat  www.elmagatzem.org  www.tarbutsefarad.com